viernes, 8 de junio de 2007

chocolate cake

Ingredients:

-200 grams of flour,
- 50 grams of almond molida,
- 4 eggs,
- 200 grams of sugar,
-3 spoonfuls of chocolate in -powder,
- 1 spoonful of yeast in powder, -50 grams of butter.
-For the coverage: 50 grams of chocolate fondant,
- 2 spoonfuls of cream and 1 cup of mounted scum


Preparation:

Beat the eggs with the sugar until the mixture (mixing) turns white. Add the almond, the flour, the chocolate and the yeast, as well as the molten butter. Mix all good and to spill in a mold of 16 cm of high place. A deep plate to put in the microwave mouth below (down) and to place the mold on him (it). Connect to three quarters(rooms) of power during eight minutes and the return gives to the mold two or three times in this time. To puncture the sponge cake to see if it is done, desmoldar and to stop to cool.

Once I fry(annoy), to open for the half and to put a cap of scum. Then, trocear the chocolate and to put in the microwave one minute and a half, to add the scum mixing well and to cover the tart with this cream of chocolate. Later, to adorn the sides with the mounted remaining scum and with the virutas. Or if you prefer it you can do it with fruits or pieces of white or black chocolate

5 comentarios:

sandri dijo...

ola ummmmmm que rico,que buena pinta tiene e?jeje esa receta ya la hare algun dia haber que tal me sale jeje la podiamos hacer para.......ya sabes que dia no?entre todos haber que tal.Bueno pues eso que tiene una pinta estupenda y que esta bn redactada bs .

soraya dijo...

tiene una pinta la tarta.....!!!jajaja. Hola me a gustado mucho tu explicaciòn, nos la tendras que dar algun dia no?? tiene muy buena pinta ¡¡¡¡MMMMMMM!!!! jejeje.
bueno sin mas preambulos me despido.
AGUR!!!!!!!!
BSBSBS

{D4rk3ViL] dijo...

Joe Marima me das aora la receta, justo aora que estoi a regimen jejeje. De todas maneras la pieenso acer pa probar como es jijiji.
Agur!!!!!!!!!! muaksss

vicky dijo...

ola tiene una pinta muy buena, aver si algun dia nos traes para probar tu reseta esta muy bien que te guste la cocina.agurrrrr

hasna dijo...

que tarta tan buena , esta para comersela, solo al verla me entran ganas de comermela entera jejejejeje.
esta muy bien redactada y tiene una pinta que no veas aver se algun dia me traes una para mi solita jejejeje.xau besitosssssssssss